opmaak

Curvy Leefstijl Exclusief

(H)erken jezelf!

tekst bewerken

 

Verzekeringsmaatschappijen en zelfs supermarkten hebben tegenwoordig apps zodat jij met je leefstijl aan de slag gaat. Allemaal vragen zij aandacht voor jouw leefstijl, maar wat wil jij en wat voor een gevoel geven al deze apps en programma's jou? Zie je door de bomen het bos nog?

 

Ik ben een leefstijlcoach met overgewicht en heb de afgelopen jaren ervaren dat hoe meer men roept dat je jouw leefstijl moet aanpassen, hoe meer weerstand er ontstaat. Want, waar moet je beginnen, lukt het deze keer wel, heb je wel genoeg tijd en energie om ermee aan de slag te gaan en welk van al deze programma's past bij jou? Een ding is zeker, je hebt geen zin om weer aan iets nieuws te beginnen om tot de conclusie te komen dat het niet lukt of niet bij jou past.

 

Hoe zou het zijn als je jouw leefstijl los kan koppelen van jouw lichaamsbouw? Als je je gaat realiseren dat er heel veel knoppen zijn waaraan je kunt draaien om jezelf fitter, energieker, gezonder en fijner te voelen. En hoe zou het zijn om inspiratie en inzicht te krijgen om vervolgens bewuste keuzes te maken voor jezelf. Hoe zou het zijn om tijd en ruimte te maken voor jezelf? Van veel mensen hoor ik dat zij altijd druk zijn voor anderen en zichzelf op de laatste plaats zetten. Realiseer je dat jij er nog meer voor een ander kunt zijn, juist wanneer je bewuste keuzes voor jezelf maakt.

 

Gun jij het jezelf om te kiezen voor persoonlijk leiderschap, voor bewuste keuzes,

voor minder stress, voor meer fitheid, energie, geluk, gezondheid, etc.?

tekst bewerken

Herken jij jezelf hierin?

tekst bewerken
 • Ik heb een maatje meer.
 • Eerdere diëten en programma’s hebben ervoor gezorgd dat ik denk dat ik niet kan veranderen en dat dit aan mij ligt.   
 • Ik ben bang om iets nieuws te proberen en het dan niet vol te houden.
 • Ik ben liever bezig voor anderen in plaats van voor mezelf te zorgen.
 • Ik vind het welzijn van mijn gezin, familie, vrienden, etc. belangrijker dan mezelf.
 • Ik leef op de automatische piloot en doe de dingen, omdat ik het altijd al zo deed en/of omdat het zo hoort.
 • Ik heb weinig energie.
 • Ik kijk niet meer met trots in de spiegel.
 • Ik zie door de bomen het bos niet meer met het grote aanbod van diëten en leefstijlprogramma’s.
tekst bewerken
-tekst bewerken

Durf jij het aan om:

tekst bewerken
 • Volledig jezelf te zijn, zonder reserves en/of oordelen?
 • Blij te zijn met en trots te zijn op jezelf?
 • Helemaal voor vol aangezien te worden?
 • Met energie aan de slag te gaan met een nieuw begin?
 • Vanuit de visie van een gelijkgestemde mooie stappen te zetten?
 • Meer tijd voor jezelf te nemen?
 • Meer rust en ontspanning te ervaren?
 • Jezelf weer te (h)erkennen in jouw spiegelbeeld?
tekst bewerken
-Waarom kiezen voor Curvy Leefstijl Exclusief?

tekst bewerken
 • Als leefstijlcoach met overgewicht heb ik lang getwijfeld over mijn “waarde”. Zit er wel iemand op mij te wachten, want ja, ik heb overgewicht. Daar kon ik mezelf lang achter verschuilen. Ik was niet in staat om door mijn overgewicht heen te kijken naar wie ik ben en wat ik te bieden heb. Pas op het moment dat ik me realiseerde dat mijn gewicht niet bepaalt wie ik ben, kon ik doorpakken. En hoe!

   

  Curvy Leefstijl belichaamt helemaal waar ik voor sta. Namelijk een gelukkig, gezond, ontspannen leven waarin je vanuit jouw eigen kracht leeft en je jezelf volledig kan omarmen voor wie je bent! 

 

Hiervoor heb ik een online programma uitgewerkt waarin alle facetten van jouw leefstijl een plek hebben. Curvy Leefstijl Online maakt onderdeel uit van Curvy Leefstijl Exclusief.

 

Wanneer is de exclusieve optie meer passend voor jou?

tekst bewerken
 • Kies voor deze exclusieve aanpak als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding en extra motivatie.
 • De 1-op-1 coaching zorgt ervoor dat je jouw persoonlijke struggles, vertrouwelijk, ter sprake kunt brengen en op maat gemaakte oefeningen krijgt.
 • De 1-op-1 coaching zorgt voor regelmaat en continuïteit. Kortom, is een stok achter de deur. Als je weet dat dit een aandachtspunt voor je is, beveel ik je aan om te gaan voor Curvy Leefstijl Exclusief.
 • Curvy Leefstijl Online maakt ook onderdeel uit van deze exclusieve optie. Dit complete programma biedt heel veel achtergrondinformatie, inspiratie en oefeningen in alle aspecten van jouw leefstijl. Dit programma doorloop je in je eigen tempo en op je eigen tijdstip.
tekst bewerken
- 

 

 

 

tekst bewerken

Waaruit bestaat Curvy Leefstijl Exclusief?

tekst bewerken
 • Een traject van 6 (online) 1-op-1 coachingssessies van één uur met mij (Joyce, zie foto 😃). Je kunt deze sessies zelf inplannen in mijn agenda. Details vind je in het programma. De sessies vinden plaats binnen de looptijd van het programma Curvy Leefstijl Online.
 • Het 11-delige programma Curvy Leefstijl Online (je ontvangt iedere twee weken een nieuwe les). Het programma duurt in totaal 22 weken.
 • Tweewekelijks vindt op de maandagavond een online sessie van een halfuur plaats waarin een thema centraal staat en een adem- of ontspanningsoefening wordt gedaan.
 • Je kunt lid worden van de exclusieve facebook groep (met daarin deelnemers van zowel Curvy Leefstijl Exclusief als Curvy Leefstijl Online), waarin inspiratie en ervaringen worden gedeeld.
tekst bewerken
-Wat is de opbouw van Curvy Leefstijl Online?

tekst bewerken

Les 1

Welkom

tekst bewerken

In les 1 heet ik je welkom en neem ik je mee op reis in jouw leefstijl. Je zet een intentie op het programma en wat dit voor jou gaat betekenen.

tekst bewerken

Les 2

Verander niet omdat het moet, maar omdat jij dat wilt

tekst bewerken

In les 2 gaan wij kijken naar belangrijke voorwaarden voor verandering, leer je meer over de normen die jij voor jezelf hebt en gaan wij aan de slag met de Leefstijlradar.

tekst bewerken

Les 3

De kracht van gedachten en overtuigingen

tekst bewerken

In les 3 leer je meer over de kracht van gedachten en overtuigingen en krijg je een mooie oefening die je laat ervaren op welke manier gedachten van invloed zijn op jouw gevoel en acties.

tekst bewerken

Les 4

Adem uit, adem in

tekst bewerken

In les 4 word je je meer bewust van jouw adembeweging en op welke manier deze van invloed is op jouw leven. Wij gaan ook aan de slag met het energiespel.

tekst bewerken

Les 5

Wees lief voor je lijf!

tekst bewerken

In les 5 nemen wij het fundament door van jouw voeding, zodat je meer begrip krijgt over het belang van verschillende voedingsstoffen, anders dan dat het gezond voor je is.

tekst bewerken

Les 6

Welk effect heeft voeding op jouw lijf?

tekst bewerken

Les 6 staat in het teken van hormonen, vitaminen, bloedsuikerspiegel en ga je aan de slag met het snack dagboek.

tekst bewerken

Les 7

Kom in beweging!

tekst bewerken

De titel zegt al genoeg! In les 7 kom je in beweging, leer je waarom beweging zo goed voor je is, gaan wij op zoek naar een beweegvorm die bij jou past en weet je bij welke hartslag jij in de ideale vetverbranding zit.

tekst bewerken

Les 8

Slapend fitter en gezonder worden

tekst bewerken

In les 8 staan wij stil bij in slaap vallen, doorslapen en wakker worden. Je leert onder meer een heerlijke ademoefening die je op de rand van je bed kunt doen voor het slapen gaan, waarna je heerlijk in slaap kunt vallen.

tekst bewerken

Les 9

Rituelen om te delen

tekst bewerken

Les 9 is een van mijn favoriete lessen 🥰. Deze les geeft je inspiratie voor jouw ideale ochtendritueel. Een ochtendritueel geeft jouw dag richting. Er is voor ieder wat wils, ga ontdekken en vind jouw routine!

tekst bewerken

Les 10

De kracht van jouw woorden

tekst bewerken

In les 10 gaan wij letterlijk van woorden naar daden. Staan wij stil bij de kracht van woorden in de vorm van affirmaties, scientific prayers en zingen. Laat je verrassen door de kracht van de woorden die je uitspreekt.

tekst bewerken

Les 11

Hoe nu verder?

tekst bewerken

In les 11 bouw jij jouw persoonlijke leefstijlplan en krijg je tips voor het vervolg.

tekst bewerken
tekst bewerken

 

Een compleet online leefstijlprogramma en zes 1-op-1 coachingsgesprekken voor maar

€ 599,00 (incl. BTW). Ben jij erbij?

 

tekst bewerken
tekst bewerken

Veel gestelde vragen

tekst bewerken

Voor wie is Curvy Leefstijl Exclusief?

tekst bewerken

Dit programma is voor jou als je je realiseert dat je je door je lichaamsbouw hebt laten afhouden om te investeren in jezelf en als je voelt dat het nu tijd is om aan de slag te gaan. Het maakt niet uit of je 16 of 66 bent, het maakt niet uit welke achtergrond je hebt. Er is veel te leren en jij haalt uit dit traject wat voor jou belangrijk is.  Dit programma gaat over jou in de breedste zin van het woord. Je leert jezelf nog beter kennen, krijgt inzichten in jezelf, je wordt bewuster van jouw eigen invloed op jouw leven en omgeving.

tekst bewerken
tekst bewerken

Wanneer kiezen voor deze exclusieve optie?

tekst bewerken

Deze exclusieve optie is voor jou als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding en jouw eigen ervaringen in vertrouwen wilt delen. De optie is ook voor jou wanneer je het fijn vindt om continuïteit en regelmaat te hebben, waardoor je het maximale uit Curvy Leefstijl Online haalt.

tekst bewerken
tekst bewerken

Wat zijn de kosten van Curvy Leefstijl Exclusief?

tekst bewerken

De kosten voor Curvy Leefstijl Exclusief bedragen € 599,00 (incl. BTW). De kosten voor alleen Curvy Leefstijl Online bedragen € 299,00 (incl. BTW). Dit betekent dat je voor € 300,00 (incl. BTW) 6 coachingssessies van een één uur hebt. De kosten per uur bedragen daarmee slechts € 50,00 (incl. BTW). Het reguliere uurtarief is € 65,00 (incl. BTW).

tekst bewerken
tekst bewerken

Worden de kosten vergoed door mijn ziektekostenverzekeraar?

tekst bewerken

Nee, de kosten worden niet vergoed door een ziektekostenverzekeraar.

tekst bewerken
tekst bewerken

Wanneer kan ik starten met Curvy Leefstijl Exclusief?

tekst bewerken

Je ontvangt direct na jouw aanmelding een bevestiging met daarin de toelichting voor de wijze waarop je afspraken kunt maken voor de 1-op-1 coaching. Daarnaast ontvang je direct toegang tot de Online Curvy Academie met een persoonlijke inlogcode (die ontvang je ook na aankoop). Het hele online programma is te volgen in de besloten Online Curvy Academie. Elke twee weken is de volgende les beschikbaar. De tweewekelijkse live bijeenkomsten zijn na de bijeenkomsten ook terug te kijken in de Online Curvy Academie.

tekst bewerken
tekst bewerken

Hoe lang duurt het programma en hoe lang is het beschikbaar?

tekst bewerken

Het online programma duurt 22 weken (11 lessen die tweewekelijks beschikbaar komen). Gedurende de looptijd van het online programma plannen wij de 1-op-1 coachingsgesprekken. Het online programma blijft een jaar voor je beschikbaar. Verder is het mogelijk om aansluitend, tegen een gereduceerd tarief, de toegang tot het online programma te verlengen. 

tekst bewerken
tekst bewerken

Kan ik vragen stellen over de online lessen?

tekst bewerken

Zeker, je kunt vragen stellen via info@choyce.nu. Deze beantwoord ik direct of, als blijkt dat de vraag bij meer deelnemers speelt, behandel ik het onderwerp in de tweewekelijkse online live bijeenkomst.

tekst bewerken
tekst bewerken

Hoeveel tijd ben ik bezig met Curvy Leefstijl Exclusief?

tekst bewerken

Reken in ieder geval op een coachingsgesprek van één uur, eens per 3 weken. Hoeveel tijd je zelf bezig wil zijn met het programma en alles wat je wordt aangereikt, is helemaal aan jou. Natuurlijk geldt dat hoe meer tijd je besteed aan de lessen, hoe meer je eruit haalt. Start met 15 minuten per dag en kijk of je dat kunt uitbreiden naar zo'n 30 minuten per dag.

tekst bewerken
tekst bewerken

Mag ik het online programma en / of de inhoud daarvan met anderen delen?

tekst bewerken

Het is niet toegestaan om jouw persoonlijke inlogcode en de inhoud van het programma met anderen te delen.

tekst bewerken

Spreekt de curvy leefstijl je aan, maar heb je geen behoefte aan persoonlijke begeleiding?

Check dan Curvy Leefstijl Online, waarmee je alleen toegang hebt tot het online programma.

tekst bewerken
tekst bewerken

Schrijf je in!

tekst bewerken
tekst bewerken
50%
33,3%
© Curvy Leefstijl - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring academy - Disclaimer - Privacyverklaring platform